Aleksandra Vlajic

Aleksandra Vlajic

Talent Acquisition – Consulting

Hei!

Hei! Mitt navn er Aleksandra, jeg jobber som Talent Acquisition i UBConnect. 

Min oppgave er å matche menneskene som planlegger og styrer teknologi- og infrastrukturprosjekter med de tekniske ressursene som faktisk utfører jobben. Det høres kanskje enkelt ut, men det krever et særdeles godt øye for både faglig kompetanse og personlige egenskaper. I prosessene jeg er involvert i, er jeg derfor svært opptatt av ressursenes personlighetsmessige egnethet sett opp mot prosjektorganisasjonen, og at disse samsvarer med kundens forventninger til mennesket bak kompetansen som til syvende og sist sørger for sømløs team dynamikk og gjennomføring. For meg er det givende å spille både ressurs og kunde gode, ved være mellomleddet som sørger for en åpen og transparent linje dem i mellom. 

Jeg tror at personlig utvikling skaper engasjement, og at drømmejobben tilbyr en balansegang mellom personlig og faglig interesse. Med trivsel og engasjement kommer de gode ideene, og med de gode ideene kommer det enda bedre resultater!

Kjenner du dine styrker og svakheter, samt hvordan du kan konvertere disse til verdifull output i prosjektene du deltar i, må du mer enn gjerne ta kontakt med meg.

7 om meg:

  1. Alder: 31
  2. Utdanning: Skandinaviske språk og literatur - norsk språk, Bachelor grad, Det Filologiske fakultetet ved Universitetet i Beograd
  3. Hobby: Yoga, svømming, musikk og film
  4. Musikk: Sade, Aaliyah og Massive Attack
  5. Film: Fight Club og Green book
  6. Serie: Friends, The Office, That 70s show og Black Mirror
  7. Definerende sitat: De gustibus non est disputandum

aleksandra.vlajic@ubconnect.no

91904675

Already working at UBConnect?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor

var logoAnchor = document.querySelector('.hidden-background'); logoAnchor.addEventListener("click", function() { console.log('clicked'); });